marți, 26 aprilie 2016

Garsoniere in regim hotelier GalatiCe este un apartament inchiriat in regim  hotelier?

Apartamentele si garsonierele inchiriate in regim hotelier reprezinta cea mai buna alternativa la hotelurile, pensiunile si hostelurile clasice, unde preturile practicate sunt foarte ridicate, iar conditiile pot lasa de dorit. Localizate in toate cartierele marilor orase, aceste locuri de cazare sunt ideale pentru toate conditiile, o vacanta, o scurta vizita sau o intalnire de afaceri. Cine vrea sa se plimbe pe faleza Dunarii, trebuie sa aiba in considerare o garsoniera in regim hotelier in Galati, iar pe langa preturile scazute propuse, lista avantajelor continua.

Ideal pentru familie

Poti sa stai la prieteni sau rude atunci cand mergi in vacanta cu familia, dar parca nu ai vrea sa deranjezi pe nimeni, insa nici nu esti dispus sa platesti preturile mari pentru o camera la hotel, adesea cu o suprafata insuficienta. Insa aceste garsoniere sunt ideale, intime, confortabile, cu o suprafata ideala pentru ca o familie sa se poata simti foarte bine.

Accesul la bucatarie

Unul dintre marile minusuri ale hotelurilor si pensiunilor este accesul restrictionat la bucatarie, aspect cu care pluseaza garsonierele inchiriate in regim hotelier. Cei mici au intotdeauna nevoi speciale, astfel ca bucataria disponibila la orice ora este bine venita, intrucat oricand se poate gati ceva pentru a-i multumi pe cei mici. In plus, se fac economii importante deoarece nu mai este nevoie de a merge zilnic la restaurant.

Intimitate

Atunci cand esti in vacanta vrei sa te bucuri de intimitate si sa nu te deranjeze nimeni, astfel ca in cazul regimului hotelier dupa ce ai preluat cheia nu mai ai treaba cu nimeni. Stabilesti dupa bunul plac cand sa se efectueze serviciile de curatenie si asta e tot. Iti petreci vacanta alaturi de localnici, te integrezi cu usurinta si nu esti deranjat de vecini, fiind asadar cea mai buna alegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu