luni, 18 iulie 2016

Autocolant pentru geamuri

Exista numeroase modalitati prin care se poate infrumuseta un spatiu, fie ca este vorba de o locuinta, de sediul unei firme sau un magazin, unele variante fiind mai eficiente si mai ieftine decat altele. O solutie grozava in acest sens este reprezentata de decorarea geamurilor, printr-o metoda foarte usor de pus in practica.
Solutia este des intalnita in randul comerciantilor, intrucat ferestrele pot fi ademeni clientii in cazul in care sunt foarte atractive, in timp ce proprietarii de locuinte isi pot decora geamurile care nu promit intimitatea pe care si-o doreste toata lumea.Astfel, este suficient sa apelam la specialistii care vin cu o folie decorativa pentru geamuri, aceasta fiind realizata tinand cont de preferintele si necesitatile impuse de clienti si sunt foarte usor de aplicat.
Diferite modalitati de aplicare
Companiile specializate ale domeniului asigura si serviciile de montaj, insa exista clienti care isi doresc sa faca ei acest pas. Astfel, folia decorativa pentru geamuri poate fi aplicata prin metoda umeda, ce presupune adaugarea a 10-20 de ml de sampon sau sapun lichid alaturi de pana la 750 ml de apa intr-un recipient care dispune de pulverizator (acestea provin de obicei de la solutiile de spalat geamuri). Solutia este ideala pentru cei care nu au experienta in domeniu, intrucat chiar si dupa ce apar bulele de aer, acestea pot fi indepartate, iar autocolantul poate fi fixat in mod corespunzator.
O alta varianta este cea uscata, folosita de cele mai multe ori, in special datorita faptului ca adezivul nu este la fel de puternic, iar ori de cate ori se doreste inlocuirea foliei, procedura se efectueaza cu usurinta. Aplicarea uscata este mai rapida, intrucat folia lipita se poate indeparta imediat, in timp ce pentru aplicarea umeda este nevoie de cel putin jumatate de ora, pana cand hartia de transfer sa se poata inlatura.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu