luni, 20 martie 2017

Cel mai bun serviciu de colantari auto

Colantarea masinilor reprezinta un serviciu foarte popular in ziua de azi, care aduce numeroase avantaje pentru soferi, incepand de la economii de bani si de timp, dar si de multe solutii de personalizare a autoturismelor. In schimb, pentru ca rezultatele sa fie cele mai grozave, este important sa se apeleze doar la cei mai buni din domeniu, precum Autoprint, care nu numai ca dispun de angajati bine pregatiti si de echipamentele adecvate, ci si de un spatiu ideal pentru aceasta activitate.
Diferite avantaje
Asadar, serviciul colantari la Autoprint.ro promite in primul rand calitatea lucrarilor efectuate, totul la costuri accesibile pentru toate buzunarele. De exemplu, pentru a colanta integral o masina, soferii ar trebui sa pregateasca circa 1.000 de lei, dar de aceasta suma au parte si de o gama foarte variata de culori, de autocolante de calitate si de numeroase solutii prin care sa isi lase amprenta asupra masinii. La polul opus se afla vopsirea, o procedura mult mai complicata, dar si mai riscanta, care implica costuri ridicate, de minim 1.000 de euro, paleta de culori este mai limitata si procesul in sine este aplicat in decurs de cateva zile, din care vreo doua zile alocate numai uscarii in mod corespunzator a vopselei.
Durata de viata
Aceasta variaza in functie de tipul de autocolant ales, unele avand o garantie de doi ani, fiind, bineinteles, si mai accesibile din punct de vedere financiar, in timp ce alte variante rezista in cele mai bune conditii chiar si cinci ani, astfel ca totul tine de necesitatile si preferintele fiecaruia.
Usor de pus in practica

Serviciul de colantari la Autoprint.ro se pune in aplicare in cel mai scurt timp, fiind necesare circa 10 – 15 minute pentru a colanta cate un element, ceea ce se traduce in 5 – 6 ore pentru colantarea integrala a masinilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu