duminică, 28 august 2016

Cea mai buna solutie pentru rezervarea biletelor de avion

Sa gasesti bilete de avion ieftine nu este intotdeauna chiar atat de usor deoarece de multe ori preturile se schimba instantant si difera foarte multe in functie de data, zi, perioada a anului sau numarul de persoane. In general, companiile de zbor au o multime de promotii care se pot cumula sau se pot lua individual. Secretul este insa sa stii de existenta acestora pentru a putea sa iti planifici vacanta in functie de pretul avionului deoarece acesta este de cele mai multe ori cel mai costisitor. Pe langa biletele luate cu 3-5 luni inainte sau cele luate cu 1-2 zile inainte de zbor, exista si alte informatii care va vor ajuta sa platiti mai putin pe transport.
Cauta bilete individual
O greseala des intalnita pe toate site-urile de booking, este aceea ca grupurile care merg calatoresc in vacante cauta direct bilete pentru toate persoanele si nu individual. Companiile aeriene profita de aceasta obisnuinta a oamenilor si maresc preturile in fuctie de locurile din avion. Spre exemplu, in cazul in care exista un singur loc ramas la clasa a doua si dumneavoastra va cautati patru locuri, cele mai multe sisteme automate va vor arata cea mai inalta clasa deoarece doar acolo exista locuri disponibile pentru toate persoanele. Cu toate acestea, exista si promotii cu discounturi substantiale pentru grupurile care au un anumit numar de persoane disponibile pe Aerotravel.
Cauta bilete pentru mijlocul saptamanii
Marea majoritate a companiilor aeriene ofera bilete cu mult mai ieftine in zilele saptamanii pentru ca cererea de calatorii este mai mica. Mai precis, biletele de avion cu un pret scazut se gasesc in zilele de marti, miercuri sau joi, pretul crescand simtitor in zilele de vineri, sambata si duminica. Astfel de bilete de avion ieftine sunt anuntate de obicei din timp, pentru ca fiecare calator sa aiba timp sa isi programeze excursia.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu